Monday, March 28, 2011

25. märts

Hommikul 5.30 oli takso kohal ja selgus, et mahume kõik 7 koos oma kompsudega taksosse. Lennujaama jõudsime poole tunniga, check-in ja tollikontroll. Kell 7 startis lennuk Rooma poole, tunni aja pärast olime Rooma lennujaamas.. Loki polnud öösel eriti magada saanud, jätsime ta lennujaama tukkuma ja läksime Liina ja lastega jalutama. Leonardo Expressi peatusest edasi kõndisime Hiltoni hotellini, kus istusime purskkaevu juures muruplatsil. Ilm oli soe, nautisime viimaseid päikesekiiri.




Kell 13.55 lennuk, kell 17.55 olime Riias. Nägin kohe tuttavat GLOBE õpetajat Türilt, kes saabus Sri Lanka reisilt. Meil tuleb ees pikk ootamine, enne kui Tallinna jõuame. Saabusid Baiba ja Loki Riia vanaema. Tellisime Lidos teed ja istusime mõni tund. Kell 10 läksime checkima lennule, viimane kord veel läbi kontrollide, kes avastasid Robini kotist magnetid, aga andsid tagasi.




Kell 1 öösel olime Tallinna lennujaamas. Mehed läksid autosid tooma. Neil läks kauem aega, kui arvasid, sest autod olid nädalaga lund täis sadanud ja aknad olid jääs. kell pool 5 saabusime koju. Toas oli 2 kraadi sooja, natuke rohkem kui õues. Panime ahju tule, soojapuhuri tööle ja riietega magama. Ärgates oli juba 15 kraadi......

Ongi kõik reisimuljed!!

1 comment:

  1. Väga vahvad muljed! Kas suvel ka kuhugi elamustejanu järgi on plaanis minna?

    ReplyDelete